Sem že vse enkrat napisal, pa še časa nimam, zato kar kopiram nekaj teksta iz www.freeapproved.com Posebna izvedba Peugeot 206 Rally naju je danes po Arnetovi spretni vožnji odložila na Jezerskem. Kot berem po drugih spletnih straneh, je Jezersko letos še posebej priljubljeno, saj tam vladajo dobre razmere :) Tudi led še stoji, zato sva jo mahnila v Vikijevo svečo.

Spodnja raztežaja sta bila kar precej trda; zlasti v prvem so se delali pošteni krožniki, led pa je bil, visokim temperaturam navkljub, suh. Zanimivo je bilo, da si tudi z obstoječimi luknjami nisva mogla dosti pomagati, saj so se povečini naredili pač novi krožniki. Tisti novi "miks" desno od same sveče zadnjega raztežaja pa je bila ideja, ki je hitro izpuhtela. Prek zavesce je voda dobesedno lila, kar pri +5°C niti ni nič čudnega. Tako sva pač zlezla klasično svečo, ki se zaenkrat še kar dobro drži.

Če zima še poslednjič letos ne udari, se bojim, da se bo v našo deželo - tudi v gorah, kaj kmalu naselila pomlad.

Nekaj fotk za pokušino pa prilagam spodaj:

Arne vezlja štrike...

Vikijeva sveča V svečki ni bilo tako trdo kot v spodnjem delu slapu, je pa zato strmina poskrbela za to, da smo malo razmigali ude.

Comment