Fotografirali smo na najbolj butast možen dan. Mudilo se je. Samo Vidic, ki je fotografiral je imel gnečo. Proti nam se je zarotilo tudi vreme. In v petek bi moral predati fotografije za časopis Finance, za katerega smo se v osnovi fotografirali, da bi s fotografijami dopolnili intervju oziroma mojo predstavitev v imenovanem mediju.

Ker se nam je mudilo, vreme je bilo iz minute v minuto samo še slabše, smo s pripravami pohiteli. Lokacija je bila tudi zimprovizirana. Fotografirali naj bi se v okolici Vršiča v avtentičnem okolju, tako pa je Samo mojstrsko zadevo izpeljal kar na strehi Bohinj Park EKO Hotela.

Fotografije smo postreljali silno hitro. Malo zaradi dežja, malo zato, ker dejansko nismo mogi kaj dosti eksperimentirati glede na lokacijo in vreme. V pomoč nama je bila tudi Metka, ki je malo asistirala - hvala :)

Končno fotografijo in oblikovan plakat (oblikovanje: Katja Korinšek) pa vidite zgoraj. Po čistem slučaju in naključju je tako nastal super izdelek, katerega sporočilo je - alpinistična šola freeapproved. Vabljeni!

Comment