Danes sem imel predavanja na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, tema pa se je glasila kot v naslovu. Predavanje na Ekonomski fakulteti

Kljub temu, da so predavanje poslušali pretežno mlajši od mene, sem se nanj moral kar dobro pripraviti. Nakladanje pred več kot 600 glavo množico v Cankarjevem domu na odru je sicer dobro za vajo, ampak seveda nekaj povsem drugega, kot podajanje snovi in povezave na prakso - znanja željnjim študentom in študentkam ter ostalim.

Malo sem se mučil s prezentacijo v Keynotesih od Appla, ampak sem se potem v pomanjkanju časa (in zaradi neznanja uporabe Keynotesov) zatekel k preizkušeni varianti Office for Mac 2008 in Powerpointu.

Prezentacija mislim, da je kar super uspela, predavanje pa tudi. Glede na številčnost in zbranost prisotnih že ni moglo biti preveč zanič. Če vzamem v ozir še to, da je ena mlada gospodična, po tem, ko se je ves čas igrala s teleonom in pisala SMSe, naposled vdala se in šele 2 min pred koncem predavanja odpeketala, ni bila čista polomija.

Počasi se ogrevam za nastope pred bolj strokovno podkovano publiko v maju in upam, da me pogum in dar govora ne zapustita prekmalu. Super izkušnja, kjer mislm, da sem kar nekaj odnesel in predvsem znova "ponovil" znanje PowerPointa.

Slajde predavanja pa tudi mogoče objavim, če mi jih uspe primerno izvoziti za ogled prek neta...

[vimeo http://vimeo.com/4048556]

3 Comments