Pravkar sem po radiu slišal, da je Madonnin koncert  v Ljubljani odpovedan. Najbolj trapasta laž, kar so si jo lahko izmislili pravi, da je koncert odpovedan zaradi logističnih problemov. Mislm halooo!? Dejstvo je seveda drugje, prodanih je bilo samo 7000 vstopnic! In malo v šali se mi prav fino zdi, da smo neki zahojeni kmetavzi iz Slovenije s kar enim nič proračunskim filmom prodali nekaj manj kot 2000 vstopnic brez 1 vloženega EURa v reklamo.

Madonnin koncert se je povsod oglaševal - TV, jumbo plakati, revijalni tisk, dnevno časopisje, resnično povsod - pa so v pol leta prodali ušivih 7000 vstopnic.

In kje je težava? Najbrž v tem, da je Slovenija pač majhna in da je očitno premalo ljudi, ki bi bili za Madonno pripravljeni odšteti dovolj EUR, da bi kupili karto. Grejo vsi rajši v Zagreb, tam so vsi koncerti velikih zvezdnikov prodani malodane takoj, ko gredo vstopnice v prodajo.

No mi bomo naše filme še naprej vrteli v Cankarjevem domu v Ljubljani, ko pa v Cankarju izboljšajo tehniko v Gallusovi dvorani, ki sprejme 1440 ljudi, bomo pa kar tam filme delali. Linhartova je bila ob zadnjem filmu premajhna :)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_AZORi4NAyg&fmt=18]

3 Comments