Mnenja gledalcev so bila zelo pozitivna. "Čutiti je bilo ljubezen v zraku. :) Ljubezen in strast do gora in neposrednem stiku z naravo. Videlo se je, da ni vse samo fun&games ampak tudi odgovorne odločitve (ena? hec;)… "

"Zelo lep in globok vtis puščajoč film. Čestitke vsem , ki ste tako ali drugače sodelovali pri filmu , spoštovanje do Tadejeve volje premagovati bolečino ostalim pa vsa čast tovarištvu ob pomoči kolegu. Tehnično pa film itak raztura."

"Film kot tak mi je bil všeč. Ste res predstavili še neraziskano območje. Se da občutiti pričakovanje pred odkrivanjem neznanega."

"Film mi je bil zelo všeč, ker vam je vanj uspelo vplesti ravno pravšnjo mero profesionalizma, “dokumentarizma”, prijateljstva in simpatičnosti. Lepo ste pokazali kako poteka odprava, tako dobre kot težavne plati - zelo me je ganila požrtvovalnost ekipe pri pomoči Tadeju.(Tadej, da bi se ti čimprej gleženj popravil do popolnosti!) "

"Le tako naprej, fantje! Vsak vaš film je veselje pogledati, ker ste taki entuziasti. "

"Res je bil super! Fascinantne slike, razgledi gorovja. Le tako naprej. "

"Čestitke za dosežek, film mi je bil všeč. Vem , da je bilo vanj vloženega veliko dela, truda, ljubezni ( pri snemanju in obdelavi), zato že s tega vidika :kot ,da ni napak. 1:0 za Freeapproved!"

"Najprej vse čestitke obema glavnima akterjema (kar se filma tiče) in seveda vsej ekipi Freeapproved. Film je odličen, predvsem posnetki narave so fantastični."

"Film je super! Na žalost nisem oko sokolovo, tako da nimam kritike, ki bi pomagala izboljšat naslednje izdelke."

"Če bi mi vsakič, ko sem v cankarju ure tako hitro minevale bi bilo fenomenalno :)"

"Super, super in še enkrat super! Ta prava klapa ste, ki nas je včeraj full zabavala in za dobro urco “odklopla”….:-) "

"Film je super! Vsak vaš naslednji projekt/ film je boljši kar je zelo pohvalno in se vidi, da se zares trudite. Bravo. "

"Dokumentarc je bil fenomenalen. Barve so se zdele skorajda neresnične kako lepe so bile, ravno tako pokrajina, gore in navsezadnje vsi udeleženci odprave. Z zagotovostjo lahko trdim, da teh krajev ne bom nikoli videl v živo sem pa na premieri imel takšen občutek kot, da sem dejansko tam z vami. Ob tej priložnosti se zahvaljujem Janiju Skrinjaru za povabilo na ogled filma vsem ostalim članom odprave pa čim več takih podvigov. Fantje se vidimo na naslednji premieri!"

"Film je bil več kot zanimiv: napet a vendar zelo zabaven - verjamem, da ste s tako mero humorja veliko lažje preživeli … Čestitke! Pri filmu mi je bila zelo všeč vaša odločitev, da ste spremno besedo prepustili šolanemu glasu: malenkost, ki pa vsaj po mojem mnenju močno vpliva na dojemanje dokumentarnega filma in mu da tisto pikico na i v profesionalno "

Comment