Še nekaj pisateljevanja in nakladanja... Takole se namreč glasi danes objavljeno sporočilo za medije / izjava za javnost... "V Bohinjski Bistrici se poleg Vodnega parka Bohinj počasi zaključuje gradnja najsodobnejšega Park Hotela Bohinj, ki obenem predstavlja največjo investicijo v Bohinju v zadnjih nekaj desetletjih.

Park Hotel Bohinj, ki leži na robu Triglavskega narodnega parka, bo sodoben hotel visoke kategorije (4 zvezdice superior), ki se ponaša z najbolj napredno tehnologijo v smislu varčne izrabe energije in prijaznosti do okolja. Ne le, da je energetsko varčen, ta "zeleni" hotel je tudi narejen iz mnogih naravnih materialov, kot so les, naravni kamen, steklo ipd. Neposredni stik z naravo pa bo gostom poleg lokacije nudila tudi zasnova hotela.

Na nekaj več kot 10.000 m2 notranjih površin hotel razpolaga s 102 sobama, 7 hotelskimi apartmaji ter suitami, sobo za mladoporočenca in predsedniškim apartmajem, ki meri 178 m2 s prostorno lastno teraso ter zunanjim bazenom.

Bližina treh smučišč - Vogel, Kobla in Sorica, bo zadovoljila vse smučarske goste, neokrnjena narava in mnoge naravne danosti v Bohinju in okolici pa bodo nudile možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

Park Hotel Bohinj ni namenjen zgolj turističnim gostom. Prav posebno pozornost smo namreč namenili poslovnemu turizmu in seminarski dejavnosti. Kar 8 različno velikih in najsodobneje opremljenih konferenčnih dvoran bo sprejemalo tudi najzahtevnejše poslovne goste. Slednjim je na voljo tudi posebej prilagojena poslovna suita.

Za zabavo in razvedrilo ali team building programe je v hotelu na voljo bowling s petimi profesionalnimi bowling stezami, ekskluzivni wellness s panoramskim bazenom na vrhu hotela ter s podzemnim hodnikom neposredno povezani vodni park, ki velja za pravi butik dobrega počutja.

Park Hotel Bohinj bo prve goste v t.i. mehkem zagonu sprejel že konec letošnjega leta!

Več informacij o Park Hotelu Bohinj in Vodnem parku Bohinj lahko najdete na novih spletnih straneh www.bohinj-park-hotel.si ter www.vodni-park-bohinj.si"

1 Comment