Neverjetne ponudbe dobivam v zadnjem času. Med bolj popularne spadajo najrazličnejša zdravila - vse od neverjetnih tabletk za izgubo telesne maščobe, zmanjšanje prekomerne telesne teže, magične pilule za do tri-kratno povečanje penisa, pa sedemnajsturni maraton v postelji in vse do pomirjeval, uspaval, antidepresivov in tako dalje. Najbolj zanimivi pa so ženitni oglasi v smislu vročih tigric in hudih mačk ter suhoparnih angleških zapisov, kot je slednji: Feeling bored and lonely? A pretty, easy-going girl is here to help you! Let's have a nice chatting time together!

Ja! Komaj čakam in že pišem reply kdaj se dobiva!

Katastrofa! Pa še vedno bojda na takšne in podobne štose pade več kot 1% tistih, ki jih tovrstni spami zasuvajo. Take nategnejo kot zajce in na koncu še številke bančnega računa in pinkodo napišejo na email. Bravo!

K sreči Google Apps Premium uspešno prežvečijo kakšnih 95% spama, tu in tam pa se le najde kakšen email, ki se tem mega zmogljivim filtrom izognejo. K sreči so "self-adapting" in s knofom "prijavi kot vsiljena pošta" naslednjič blokira še tisti mali % , ki je bil prejšnjič izpuščen.

Comment