Človek niti ne ve a bi se smejal ali jokal, ko tole pogleda... http://www.govori.se/video/akademija-murko-kako-postati-zvezda/

Jaz mislim, da se bom vsak čas prijavil in k njemu odšel tudi po druga znanja. Prva želja je seveda postati tako slavna osebnost kot je on sam, ki se mu vsi klanjajo, zato bom obiskal to opevano akademijo. Samo poglejte in poslušajte te izbrane besede, prefinjen govor in pomirjen nastop... Tako očarljiv, tako prepričljiv. To je lahko samo Damjan Murko - piskajoči golob. Zvezda.

Ampak po drugi strani je pa tako bizaren, tako ubrisan in tako čuden, da vsi o njem pišejo (pišemo) in govorijo. In potem se vprašaš kdo je bolj nor - on, ki takšne reči počne, da se o njem govori, ali mediji in drugi, ki o tem sploh pišejo in govorijo. Kdo je bolj nor... Da ni Murko res Car?!

PS: Najbolj všeč mi je njegove izbira copatov in torej izbrani slog, kako se plasirati v svet... v obleki, kao šmensi očalci, potem pa na nogah copati. Še en detajl, ki razkrije njegov pravi jaz. In pa seveda detajl božanja muce mace poleg njega, kjer vidno želi oponašati "bad guyse" James Bonda - seveda povsem ponesrečeno.

3 Comments