Včeraj pri Nike na TV v oddaji 24ur najbolj glupa laž, kar sem jih slišal v življenju. Krasno za ustvarjanje straha in trepeta pri neukih ljudeh. Izjava se je glasila: "Mobilni telefoni povzročajo večjo možnost rakavih obolenj kot cigarete!"

Kot zgleden primer kako nevarna je uporaba mobilnih telefonov in kako škodljivo je to za naše možgane in celo to, da nastajajo tumorji, so prikazali kokošje jajce med dvema telefonom, ki se po 90 sekundah pogovora skuha. Pa sva sprobala! Sicer sem že vnaprej vedel, kakšen bo rezultat, ampak da bi lahko še bolj pljuval po televizijskih urednikih. Na televiziji so prikazali jajce po 90 sekundah in ga odprli - vsebina je bila skuhana!

Jajce sem položil med telefona in iz enega telefona poklical drugega, dvignil kot bi se pogovarjala in pustil "kuhati" kar 120 sekund. Prekinem zvezo, Nike razbije jajce in jasno - jajce surovo kot takrat, ko je prilezlo iz tazadnje od putke!

ČISTA LAŽ! Zdaj bodo pa ljudje, velika večina vsaj, govorili vsevprek kako nevarni so mobilni telefoni, kako močno to seva in tako dalje in tako naprej. Kako lahko takšno kozlarijo sploh objavijo?!

Edino kar pa je res - in si lahko zapomnete, pa je to, da telefon mnogo bolj "seva",  ko ima slab signal! Pa vas tudi od tega ne bo pobralo :) Če že vsak dan žremo smog, ki je v zraku in se bašemo z vsemi možnimi turbo jabolki in hruškami, ki so v bistvu nek hibrid med lubenico in jabolkom, potem nas tudi od malo sevanja ne bo pobralo. Da rajši ne pomislimo na brezžične mreže, pa druge frekvence kot so radiji, pa brezžični linki ipd....

2 Comments